Over ons

LOCAAL WONEN

Ons doel is een positief geluid te zijn voor starters in een voor hen bijna onmogelijke woningmarkt.

Hoe het begon

2017

Op 1 juli 2017 ingeschreven bij de KVK. In deze voorbereidende fase is veel informatie verzameld over het probleem in de markt en de doelgroep.

Tijdelijke woonruimte

2018

In 2018 heeft het concept meer vorm gekregen aan de hand van de naam, het logo en website. Hierin begon het verzamelen van inschrijvingen vanuit de doelgroep om de urgentie aan te tonen. We zijn in dit jaar een pilot gestart met een van de woningcorporaties om deze doelgroep tijdelijk te huisvesten om hen zodanig een 1e stap te kunnen bieden.

Nieuwbouw

2019

Uitbreiding samenwerkingspartners. Door de samenwerking met deze partijen kunnen we ook nieuwbouw woningen en contracten voor onbepaalde tijd aanbieden.

INTROSPECTIE

2020

Een jaar waarin duidelijk werd voor veel mensen hoe belangrijk woonruimte is. Met veel meer uren die thuis werden doorgebracht werden de aanvragen in dit jaar bijna verdubbeld. We hebben in dit jaar de focus gelegd op interne bedrijfsvoering en het verder ontwikkelen van het concept.

Uitbreiding naar Locaal wonen

2021

Onderzoek naar nieuwe marktgegevens en informatie over het probleem. Voorbereiding van uitbreiding naar Locaal Wonen. Een landelijk startersplatform dat jonge mensen toegang geeft tot de woningmarkt

impact

Onze focus ligt op bijdragen aan een oplossing.

"woningnood" Crisis! "Geen mogelijkheden voor starters" - Torenhoge huren! Een aantal onderdelen uit de media over het startersprobleem. Toch zijn er veel partijen die wél een positieve bijdrage leveren voor deze doelgroep. Wij focussen ons op deze positieve noot.

WIE ZIJN WIJ?

Meer lezen?

Vragen?

Contact

Heb je een vraag? Stuur ons een mail en we antwoorden!

Contact formulier algemeen
First