Woning ontwikkelaar

Wij zijn een sociale middenhuur makelaar

Maatschappelijke meerwaarde creëer je samen

Wij verhuren woningen in het middensegment met maatschappelijke meerwaarde. Locaal wonen draagt bij aan de oplossing van een maatschappelijk probleem. Wij bewegen ons in de driehoek woningcorporatie, gemeenten en projectontwikkelaars en zijn vertegenwoordiger van een vergeten doelgroep. Wij verhuren individuele woningen, bestaande complexen en nieuwbouwprojecten met maatschappelijke meerwaarde. Wij richten ons uitsluitend op het middensegment. Na een succesvolle pilot in Amsterdam gaan we nu uitbreiden naar andere steden in Nederland.

LOCATIES

Waar creëren wij meerwaarde?

Zie hier meer

Ons focuspunt

Tevredenheid van huurders staat bovenaan.

Waarom? Wij zijn van mening dat een huurder ambassadeur is van jouw organisatie. Als zij zich betrokken voelt bij haar leefomgeving creer je een duurzame relatie. Dit zie je terug in buurt initatieven, saamhorigheid, leefcomfort; maar ook in het aantal huurmutaties dat verminderd, het aantal klachten dat achterblijft en de afwezigheid van fraude en problemen. Een tevreden huurder betekent een complex met een goed (sociaal) rendement.

dienstverlening

Impact first

Vragen?

FAQ

Wat is een starter?

Een starter is een persoon die voor het eerst naar een woning op zoek is. Iemand die voor het eerst een huur- of koopovereenkomst aangaat voor een zelfstandige woning en geen zelfstandige woning achterlaat.

Wat is een doorstromer?
Hoe hoog is het modaal inkomen in 2021?
Wat is de gemiddelde leeftijd van starters?
Wat is een sleutelberoep?
Wat is het probleem?
Welke initatieven zijn er al?
Wat kunnen we extra doen?
Wat is beroepen urgentie?
Welke voorwaarden hanteren jullie voor huurders?

Samenwerken

Offerte opvragen

Offerte aanvragen
In welke stad is jouw organisatie actief?
Aanmelden