REVIEWS

Locaal Wonen

Ervaringen van anderen

Locaal wonen is een online platform dat starters met een middeninkomen helpt bij het vinden van betaalbare woonruimte. Ons focuspunt is een persoonlijke service en duidelijke communicatie. Ook vriendelijkheid en het leveren van maatwerk is een van onze kernwaarden. Wij willen zoveel mogelijk starters op een positieve manier helpen bij hun #zoektocht naar een huurwoning. Huurders van Locaal kunnen na afloop aangeven wat ze van onze service vonden aan de hand van een google reviews. Benieuwd naar de ervaring van mede - starters?

REVIEWS

Wat zeggen anderen over ons..

Na zolang zoeken ben ik door Locaal Amsterdam aan een woning gekomen! Super professioneel, snel geholpen en goede communicatie. Een aanrader voor iedereen die opzoek is naar een woning!

Julia
Starter in Amsterdam

We deden aanvraag voor een appartement en hadden binnen 1 dag al ons huidige nieuwe plekje, super snel! Er werd door deze snelheid ook fijn met ons meegedacht en ruimte gegeven om alles op orde te krijgen. Fijn in de communicatie en oprecht een aanrader voor starters zoals ons om een kwalitatief plekje te vinden Amsterdam!

Bart
STARTER IN AMSTERDAM

Zoveel mogelijk starters met een middeninkomen toegang geven tot de woningmarkt. Daar staan wij voor! Wij verhuren op basis van inschrijving en specifieke voorwaarden. Op onze site zie je geen woningaanbod staan, maar doelgroepen. Wekelijks ontvangen wij veel inschrijvingen van starters die graag een eigen plek willen. En wij helpen hen met succes! Huurders die zich bij ons hebben ingeschreven ontvangen via onze mailing woningen die beschikbaar zijn gesteld voor deze doelgroep. Huurders betalen geen bemiddelingskosten bij Locaal Amsterdam.

Huurder worden van Locaal Wonen?